Суперзвездата на Барселона и Аржентина Лионел Меси призна, че е плакал

...
Суперзвездата на Барселона и Аржентина Лионел Меси призна, че е плакал
Коментари Харесай

Меси осъзна, че Мондиал 2018 е последен шанс за него


Суперзвездата на Барселона и Аржентина Лионел Меси призна, че е плакал след тежки загуби като провалите с националния тим в поредицата от финали.

Припомняме, че гаучосите с Лео в редиците изгубиха финала на Мондиал 2014 от Германия в продълженията с гол на Марио Гьотце, а в идващите две години два пъти паднаха от Чили след осъществявания на дузпи във финалите за Копа Америка.

" Плакал съм доста пъти поради сходни мачове, за изгубени финали. Причината е, че те значат доста, а аз не съумях да сбъдна фантазията на родината ни. Тези три финала бяха доста огромен удар по нас.

Очевидно наподобява по този начин, че достигането до тези финали въобще не ни оказа помощ. За страдание ние сме подвластни от резултатите. С това потомство в националния тим усещаме, че в случай че не станем първенци на международното в Русия, няма да имаме друга опция.

Представям си по какъв начин играя на край робство спечелвам, по какъв начин подвигам международната купа. Това е фантазия, която постоянно съм имал и тя става още по-голяма преди всяко последващо международно състезание.

Надявам се шампионатът в Русия да е страховит за нас. Моята фантазия е като вашата. Искам да изживеем нещо сходно на 2014 година, която беше незабравима. Но този път резултатът да е малко по-различен и ние да донесем трофея в Аржентина ", сподели Меси.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР